La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 15 dicembre 2008

Traian Basescu: Voi semna decretul prin care Emil Boc este desemnat candidat la functia de prim-ministru


de Alina Neagu HotNews.ro
Luni, 15 decembrie 2008, 13:35 Actualitate Politic

Traian Basescu
Foto: AGERPRES

"Voi semna decretul prin care Emil Boc este desemnat candidat la functia de prim-ministru", a declarat luni presedintele Traian Basescu, dupa ce Teodor Stolojan a anuntat, tot luni, ca isi depune mandatul de premier.

Cele mai importante declaratii ale sefului statului:
"Dupa declaratie voi semna decretele de anulare a desemnarii lui Teodor Stolojan si voi emite un nou decret prin care calitatea de prim-ministru desemnat ii va reveni domnului Emil Boc."
"L-am ales pe Emil Boc pentru ca este presedintele partidului care a obtinut cele mai multe mandate in Parlament."
"Nu pot da eu explicatii in locul lui Teodor Stolojan, singurul om care va poate da informatii legate de retragere este Theodor Stolojan insusi."
"Sunt putin trist dupa retragerea lui Teodor Stolojan. Nu am un echivalent al lui Teodor Stolojan in PD-L."

HotNews.ro a transmis LIVE TEXT declaratia sefului statului.
Luni, 15 Decembrie 2008
Theodor Stolojan: Am hotarat sa renunt la nominalizarea pentru functia de premier. Surse HotNews.ro: Basescu il va desemna pe Emil Boc in fruntea Executivului Am decis sa-mi depun mandatul de prim-ministru desemnat la presedintia Romaniei, a declarat, luni, Theodor Stolojan. Surse HotNews.ro au afirmat ca motivele retragerii sale sunt legate de prezenta in [...]

Nessun commento:

Posta un commento