La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 19 luglio 2009

Absolvenţii "Spiru Haret" de la facultăţile neautorizate îşi pot valida diploma în 5 ani


16 iulie 2009
Foto: Antena 3

Absolvenţii "Spiru Haret" care vor să aibă diplomă recunoscută trebuie să se înscrie la una dintre universităţile legale, unde vor susţine un examen de validare a cunoştinşelor acumulate anterior. Anunţul a fost făcut de către ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, într-o conferinţă de presă susţinută joi.

"Absolvenţii vor putea să-şi valideze diploma în cinci ani, în urma unui examen de validare, urmat de licenţă", a declarat ministrul Educaţiei.

Ecaterina Andronescu susţine că Universitatea Spiru Harret va suporta costurile examenului de validare pe care îl vor susţine absolvenţii săi.

Ministrul Educaţiei îi sfătuieşte pe cei care sunt încă studenţi la Universitatea "Spiru Haret" să se transfere la o facultate care să fie acreditată.



Sursa: Antena 3

Nessun commento:

Posta un commento