La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 29 luglio 2009

Mirela Lavric, aur pentru România

Atletism
27 IULIE 2009

Atleta Mirela Lavric a câştigat medalia de aur în finala probei de 800 de metri, cu timpul de două minute, patru secunde şi 12 sutimi, la Campionatul European de junioare, de la Novi Sad (Serbia). Podiumul a fost completat cu Corinna Harrer (Germania), 2:04.51, şi Ekaterina Zavialova (Rusia), 2:04.59.

Mirela Lavric a adus delegaţiei României a doua medalie de aur la CE de la Novi Sad, după cea a Biancăi Perie, la aruncarea ciocanului (nou record al competiţiei cu 68.59 metri).

Sursa: Gandul.

Nessun commento:

Posta un commento