La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 23 luglio 2009

Polo: România învinge Italia cu 6-5 şi ocupă primul loc în grupa D la CM de la Roma


23 Iulie 2009

România a reuşit miercuri un meci senzaţional în faţa Italiei şi a învins cu 6-5, în al doilea meci din grupa D de la Campionatul Mondial de la Roma.

În celălalt meci al grupei, SUA s-a impus cu scorul de 13-6.

Astfel România este pe primul loc al grupei, la egalitate cu SUA.

România va juca vineri, de la ora 13.10 (ora României), împotriva vicecampioanei olimpice, SUA, iar în cazul unui succes se califică în semifinale.

Câştigătoarele celor 4 grupe ale competiţiei se vor califica direct în sferturile de finală, în timp ce ocupantele poziţiilor 2 şi 3 vor disputa baraje pentru accesul în antepenultima fază a întrecerii.

Sursa: REALITATEA.NET

Nessun commento:

Posta un commento