La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 21 luglio 2009

Aproape 8000 de români din toata Italia se vor întâlni la Verona‏

Stimat/Stimati dom/domnii,

Ne face o deosebita placere de-a và invita sa asistaţi la congresul internaţional Martorilor lui Iehova care se va ţine pe stadionul Marc Antonio Bentegodi, Piazzale Olimpia (Verona) începand de la joi 6 august 2009 la ora 13,20

La acest congres vor fi prezente şi delegaţii de Martori care provin din alte ţări de exemplu, din România, Ucraina, Moldova.

--------------------

Comunicat de presă de înaintea congresului

Martorii sunt invitaţi cu toţii să „fie vigilenţi”

VERONA – Martorii lui Iehova lansează o campanie viguroasă pentru a-i invita pe toţi să asculte explicaţii interesante cu referire la ceea ce zice Biblia cu privire la ceea ce mulţi o denumesc sfârşitul lumii. Martorii sunt convinşi că toţi vecinii lor vor deveni curioşi şi chiar încurajaţi de programul congresului internaţional din 2009 „Vegheaţi!” care se va tine pe stadionul Marc Antonio Bentegodi, Piazzale Olimpia (Verona)

Începând cu acest sfârşit de săptămână şi pentru următoarele trei săptămâni, Martorii lui Iehova vor efectua o campanie specială pentru a distribui o invitaţie personală tuturor persoanelor din Italia pentru a asista la evenimentul de patru zile care se va ţine în Verona şi va începe joi 6 august 2009 la ora 13,20. Tema congresului se bazează pe diverse pasaje biblice, din care amintim Matei 24:42 şi Marcu 13:37, în care Isus Cristos i-a îndemnat pe continuatorii săi să fie „vigilenţi”. Programul va scoate in evidenţă modul în care Biblia face lumină asupra acestor cuvinte şi va clarifica sensul lor pentru cititorii din zilele noastre. Intrarea este liberă şi nu se efectuează colecte.

Campania Martorilor lui Iehova va include distribuirea unei invitaţii plăcut ilustrate. Va fi o iniţiativă similară celei din anul 2007, referitoare la congresul de district „Să îl urmăm pe Cristos”. Sperăm sa înmânăm invitaţia la cât mai multe persoane.
Martorii lui Iehova de limba română, care fac parte din cele 174 de congregaţii din Italia vor sprijini acest efort comun pentru a sensibiliza opinia publică.

La acest congres vor fi prezente şi delegaţii de Martori care provin din alte ţări, lucru care va conferi congresului de district un caracter internaţional. O parte specială din congres va fi constituită din experienţele Martorilor misionari proveniţi din toată lumea.
Martorii se aşteaptă la o asistenţă ridicată, aproape 8000 de români. Vor fi încântaţi să întâmpine multe persoane care nu sunt martori şi sunt siguri că toţi cei care vor asista la acest eveniment vor trage beneficii din informaţiile practice şi actuale care vor fi prezentate.

In anul 2009 în Italia programul congresului „Vegheaţi!” va fi prezentat în 31 de ocazii. Dintre acestea, 4 vor fi congrese internaţionale la care vor participa mii de persoane, printre care şi delegaţii externe care vor veni din alte ţări pentru a participa la acest eveniment important. Celelalte 27 de congrese, vor fi evenimente de diverse mărimi şi durată, la care vor participa un număr mai redus de persoane. In mod general, tema congresului „Vegheaţi!” va fi ţinut in 21 de oraşe. Pe întreg pământul Martorii sunt în număr de peste 7.100.000 şi sunt organizaţi în peste 103.000 congregaţii.

Contatto locale: Frigerio Fabio 3204264252 – Fax 0114553510
Minì Vincenzo 3355615487
Congregazione Cristiana dei Testimoni di Geova, Via della Bufalotta 1281, 001 38 Roma RM
Telefono: 06 872941 Fax: 06 87294841

Nessun commento:

Posta un commento