La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 23 luglio 2009

Aproximativ 500 de pasageri au fost afectaţi de anularea curselor MyAir de pe Băneasa spre Italia

Aproximativ 500 de pasageri, care ar fi trebuit să plece spre Italia, au fost afectaţi de anularea de pe 22 iulie a curselor MyAir de pe Băneasa.
''Nu am primit nicio informaţie. Ghişeele aeroportului sunt baricadate. Nu putem afla nimic. Suntem din provincie. Am făcut patru ore pe drum până aici, şi acum nu ştim ce să facem'', a declarat Olguţa Cazacu, pasageră.
''Ni s-a transmis aseară în jurul orei 20.30 că acea cursa care trebuia să plece de pe Aeroportul Băneasa nu va mai avea loc astăzi, fără nicio altă informaţie în plus. Nu ştim ce să facem, cu bilete cumpărate din luna februarie'', a mai spus pasagera
Potrivit regulamentului, reprezentanţii companiei aeriene au obligaţia să informeze pasagerii despre eventuale întârzieri sau anulări, să le asigure apă, alimente şi, eventual, cazare, dacă este cazul, ceea ce până în prezent nu s-a întâmplat.
Cursele companiei italiene low-cost MyAir, care operează zboruri de pe Băneasa spre Italia, au fost anulate,, a declarat pentru NewsIn directorul general al aeroportului Băneasa, George Mihalcea, precizând că nu cunoaşte cauzele.
Sursa: Realitatea.Net

Nessun commento:

Posta un commento