La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 16 novembre 2010

Intalnire bilaterala romano-italiana la Torino pe probleme economice



 Recent, la sediul API Torino (Associazione Piccole e Medie Imprese di Torino e Provincia) in Via Pianezza n. 123, a avut loc o intalnire bilaterala romano-italiana la care au participat intreprinzatori particulari, oameni de afaceri romani rezidenti in Piemonte, dar si oaspeti sositi din Romania, reprezentanti ai unor firme romanesti dornice sa gaseasca parteneri de afaceri in partea de nord a Italiei, transmite Romanian Global News care citeaza Primaria din Torino.

Intalnirea a fost deschisa de Massimo Guerrini, vicepresedintele API si de Consulul Alexandru Mugurel Buje.

La intalnire au mai fost prezenti Gianpiero Masera de la Camera de Comert din Torino si Ida Vana, asesor pe probleme de activitati productive din Provincia Torino.

Responsabilii API au prezentat pe larg serviciile pe care Asociatia le pune la dispozitia tuturor asociatiile, invitandu-i pe oamenii de afaceri romani care au firme in Italia sau in Romania sa intre cu drepturi depline in randurile intreprinzatorilor asociati.

Sursa: Diaspora

Nessun commento:

Posta un commento