La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 10 gennaio 2010

Dorin Goian a devenit tată pentru a doua oară: s-a născut Nectarie Matei


Fundaşul echipei Palermo şi al naţionalei României, Dorin Goian, a devenit, joi, tată pentru a doua oară. Soţia sa Nadia Maria, cu care mai are o fetiţă, Maya, în vârstă de 3 ani, a dat naştere unui băieţel.

Numele noului sosit în familia Goian va fi Nectarie Matei, după cum informează site-ul oficial al clubului italian.

"Joi dimineaţă s-a născut la Palermo Nectarie Matei, fiul fundaşului nostru Goian. Felicitări lui Dorin şi soţiei sale Nadia Maria din partea preşedintelui Maurizio Zamparini şi a întregii familii Palermo", se arată pe site-ul ilpalermocalcio.it, citat de Mediafax.

Sursa: Antena3

Nessun commento:

Posta un commento