La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 10 gennaio 2010

Moni, votată cea mai sexy de italieni


Columbeanca e aşteptată la Roma să-şi ridice premiul pentru «Cea mai bună copertă a revistei Qui»

Au trecut aproape doi ani de când făcea ravagii în Italia, însă Monica Columbeanu adună lauri şi acum. Pictorialul cu soţia lui Iri fumând trabuc, în desuuri negre, i-a zăpăcit pe italieni, care au votat-o cu amândouă mâinile în cadrul unui sondaj pe Internet.

Vă mai amintiţi scandalul grotesc dintre Moni şi impresarul Antonello de Gennaro? Replicile dure, apelativele de maidan şi ameninţările cu tribunalul?

Ei bine, în mod ironic, Monicăi Columbeanu i-au prins bine, căci admiratorii ei din Italia s-au înmulţit brusc, reuşind să o aducă din nou în prim-plan.

Sondajul de final de an, realizat on-line de revista Qui, s-a încheiat cu soţia lui Irinel pe locul întâi, chiar dacă fotografiile sunt pe piaţă din februarie 2008, iar concurenţa a fost una acerbă.

"Ar trebui să ajung pe 23 ianuarie în Italia, să-mi ridic premiul pentru cea mai frumoasă copertă a revistei Qui, conform voturilor cititorilor. Sunt nevoită însă să schimb data unei şedinţe foto pe care o am aici, în România", a declarat Monica pentru Click!

Pictorialul respectiv a fost realizat la doar o lună după ce Moni ţinea coperta celebrei publicaţii Max, într-un material antirasism.

Pentru fotografiile din "Qui Magazine", doamna de la Izvorani a purtat lenjerie intimă sexy, cu portjartier, iar ca accesoriu a avut un trabuc.

Conform declaraţiilor vedetei, tirajul revistei s-a epuizat în doar două zile, fiind suplimentat ulterior cu 200.000 de exemplare.

Mai mult, pentru acest succes editorial, ziariştii de la Qui au organizat o superpetrecere în cinstea celei care s-a autointitulat "scorpia de la Izvorani".

Sursa: Click

Nessun commento:

Posta un commento