La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 10 novembre 2008

Românul Marius Crăciun a câştigat titlul de campion mondial la World Cyber Games 2008


Un român a a câştigat titlul de campion mondial la World Cyber Games 2008 care se desfăşoară Köln Germania. Este pentru prima dată când un român câştigă titlul de campion mondial la World Cyber Games.

Marius Crăciun, cunoscut sub numele de nExt-BeBe, a reusit în cel de-al 7-lea an în care România participă la World Cyber Games să se califice în finala de la FIFA 08 şi să câştige cu scorul de 2-0 în faţa portughezului Pedro Caiado(LastNightPT).
Finala competiţiei se desfăşoară la Köln, Germania iar meciul s-a încheiat duminică. Competiţia s-a desfăşurat după regula două din trei meciuri câştigate, a declarat în exclusivitate pentru REALITATEA.NET Silviu Stroie, preşedintele Professional Gamers League (PGL)."La World Cyber Games 2008 România a avut 3 jucători PGL înscrişi care au reuşit să ajungă în primii 16. La competiţia FIFA 08 World Cyber Games participă 80 de jucători din 72 de ţări" a mai spus Silviu Stroie.
Jucătorul român nExt-BeBe a câştigat această competiţie pe locul I şi este premiat cu 14.000 de dolari şi produse IT în valoare de 1000 de dolari. Premiul pentru locul doi este de 6.000 de dolari, iar premiul pentru locul trei este 3.000 de dolari. În anul 2006, echipa României a fost vice-campioană mondială la FIFA 06, iar reprezentantul României în acel an, Ovvy - Ovidiu Pătraşcu a fost eliminat în optimi chiar de către portughezul Pedro Caiado, care l-a înfruntat pe nExt-BeBe în finala de duminică. (Carmen Ivanov)
Sursa: Realitatea.net

Nessun commento:

Posta un commento