La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 27 febbraio 2010

Bianca vinde bine în Italia


26 Februarie 2010
Articol semnat de Petre Dobrescu

Romanii au fost in prim-plan, miercuri, la Săptămana Modei de la Milano. Bianca Drăguşanu i-a lăsat muţi pe italieni cu frumuseţea ei şi a reuşit să vandă o întreagă colecţie, realizată de Cătălin Botezatu, pentru Valeria Marini.

Bianca Drăguşanu i-a zăpăcit pe italieni cu frumuseţea ei. Blonda lui Bote a strălucit pe podiumul Festivalului de Modă de la Milano, acolo unde a deschis colecţia “Seduzioni Diamonds by Valeria Marini”, la care şi-a adus contribuţia şi românul Cătălin Botezatu.

Spectacolul de modă a avut loc miercuri seara, în faţa a aproximativ 3.000 de spectatori. Imediat după prezentare, întreaga colecţie a fost cumpărată de un milionar rus. Cei doi îndrăgostiţi au reuşit să-şi facă timp şi pentru ei.

Deoarece era Dragobetele, Bianca şi Cătălin au sărbătorit, după prezentare, printr-o cină romantică la restaurantul hotelului de cinci stele Principe di Savoia, acolo unde au şi locuit pe parcursul celor câteva zile cât au stat în Italia. Şi pentru că era o sărbătoare a îndrăgostiţilor, Bianca l-a pupat cu foc pe Bote, aşa cum se poate vedea şi în fotografia de mai sus.

Sursa: Libertatea

Nessun commento:

Posta un commento