La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 8 febbraio 2010

“Felicitare pentru Mama”

Ambasada României în Italia invită copiii din comunitatea românească să ia parte la o nouă aventură care se va derula sub egida “Clubului Copiilor”.

Cea de-a treia acţiune din cadrul acestui proiect se intitulează „Felicitare pentru Mama” şi va consta în confecţionarea de felicitări pe tema Zilei Internaţionale a Femeii. Felicitările copiilor vor fi trimise până la data de 1 martie 2010, pe adresa Ambasadei României în Italia, via Nicolo Tartaglia nr. 36, 00197 Roma. Copiii sunt rugaţi să menţioneze pe plic – Pentru competiţia “Felicitare pentru Mama” -, iar în plic să precizeze pe o pagină separată numele, instituţia de învăţământ unde urmează cursuri, localitatea unde locuiesc şi datele de contact (numărul de telefon şi/sau adresa de e-mail ale părinţilor).

Cele mai frumoase felicitări vor fi premiate în cadrul unei ceremonii care va avea loc în data de 8 martie 2010 la sediul Ambasadei României în Italia. Autorii lucrărilor vor fi invitaţi să participe la ceremonie, alături de părinţii şi prietenii lor. Vor fi acordate, pentru primele trei locuri, premii şi diplome.

De asemenea, lucrările câştigătoare vor putea fi vizionate on-line, pe site-ul Ambasadei României în Italia, în cadrul unei ferestre web special dedicate acestui eveniment.

Vă mulţumim pentru interes şi pentru participare!

Reamintim că proiectul “Clubul Copiilor” se adresează tuturor copiilor din comunitatea românească din Italia, în vârstă de până la 14 ani.

Sursa: Ambasada României la Roma

Nessun commento:

Posta un commento