La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 10 luglio 2008

Congresul anual al Martorilor lui Iehova 18-20 Iulie


Comunicat de presă
Mii de oameni învaţă «Să se lase conduşi de spiritul lui Dumnezeu» la congresul anual al Martorilor lui Iehova de la Roma

ROMA — Se estimează că mai mult de 1500 de oameni de limbă română din Roma şi din unele regiuni din centru și din sudul Italiei, vor veni la Sala de Congrese a Martorilor lui Iehova din Roma pentru a asista la un eveniment de trei zile, la care se va explica cum putem găsi îndrumare demnă de încredere în viaţă.
Martorii lui Iehova vor începe congresul lor anual, care se va ține în exclusivitate în limbă română, la Sala de Congrese a Martorilor lui Iehova din Roma la Piazzale Heghel n. 70. Programul va începe în dimineaţa zilei de vineri 18 iulie 2008, la ora 9:20. Oricine doreşte poate asista la Congresul de District din 2008 cu tema „Să ne lăsăm conduşi de spiritual sfânt“. Intrarea este liberă şi nu se face colectă. Programul va explica de ce are omenirea nevoie de îndrumare în prezent şi de unde pot primi oamenii sfaturi demne de încredere care să-i ajute în toate aspectele vieţii.
Martorii care alcătuiesc congregaţiile din zonă cred că anul acesta vor avea o asistenţă record, dat fiind că anul trecut un număr mare de persoane au răspuns cu entuziasm invitaţiei de a li se alătura la congresul „Urmaţi-l pe Cristos!“ Martorii aşteaptă cu nerăbdare să le spună bun venit multor invitaţi care nu sunt Martori, cu convingerea că ideile practice care vor fi prezentate le vor fi de folos tuturor celor prezenţi.
În Italia vor avea loc 86 de congrese în 21 de oraşe. În toată lumea există acum aproape 7 000 000 de Martori ai lui Iehova, organizaţi în peste 101 000 de congregaţii. În 2007, peste 12 milioane de oameni au asistat la cel puţin 3 200 de congrese ţinute de Martorii lui Iehova pe glob.
Persoanele de contact:
Minì Vincenzo Tel. e Fax 066591420 - 3355615487 v.mini@libero.it
Maurizio Trimboli – Tel. 081 5845291 – Cell. 329 1018333 - @mail: 3396197395@tim.it

1 commento:

Anonimo ha detto...

am asistat la acest congres. A fost foarte instructiv.

Posta un commento