La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 26 luglio 2008

Românii pot trimite SMS-uri direct de pe calculator


Vineri, 25 Iulie 2008

Vodafone a lansat un nou serviciu care permite trimiterea de mesaje text direct de pe computer. Serviciul se numeşte SMSender şi este disponibil abonaţilor, persoane fizice şi companii.
Aplicaţia Vodafone SMSender poate fi descărcată gratuit de pe site-ul www.vodafone.ro, conform unui comunicat Vodafone. Pentru a trimite mesaje text cu SMSender, abonaţii Vodafone au nevoie doar de o conexiune Internet. Utilizatorii pot trimite mesaje text de cel mult 480 de caractere, către mai multe numere de telefon, simultan, şi către liste de distribuţie predefinite. În plus, noul serviciu permite clienţilor să utilizeze ca expeditor un nume în loc de număr de telefon .
Mesajele text trimise prin serviciul Vodafone SMSender sunt taxate la aceleaşi tarife cu SMS-urile trimise de pe telefonul mobil.
Sursa: Realitatea.net

1 commento:

Parohia maracineni 2 ha detto...
Questo commento è stato eliminato dall'autore.

Posta un commento