La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 20 maggio 2009

Steaua Bucarest, si dimette Lacatus


2009-05-17
L'allenatore ha fallito l'obbiettivo Champions

(ANSA) - BUCAREST, 17 MAG - L'allenatore dello Steaua Bucarest, Marius Lacatus, si e' dimesso dopo aver fallito l'obiettivo di portare la squadra in Champions. Lo ha annunciato il club romeno. Secondo i media romeni, lo Steaua Bucarest dovrebbe essere affidato a Massimo Pedrazzini, attuale vice di Lacatus. ''Ho preso la decisione di andarmene in seguito ad una discussione con il patron dello Steaua. Abbiamo ritenuto che fosse la cosa migliore da fare, sia per la squadra sia per me'', ha spiegato Lacatus.

Fonte: ANSA.

1 commento:

Catalina Sava ha detto...

Lăcătuş a demisionat de la Steaua
16 MAI 2009

Tehnicianul Marius Lăcătuş a demisionat, duminică, din funcţia de antrenor principal al echipei Steaua. "Antrenorul Marius Lăcătuş a demisionat duminică, 17 mai, din funcţia pe care o deţinea în cadrul FC Steaua Bucureşti. Acesta a luat decizia de a se despărţi de clubul nostru în urma unei discuţii purtate cu patronatul", se arată într-un comunicat apărut pe site-ul oficial al clubului Steaua.

Lăcătuş şi-a explicat decizia de a renunţa la funcţie, precizând, în acelaşi comunicat, că astfel este mai bine atât pentru el cât şi pentru echipă: "Le mulţumesc celor care au fost mereu alături de noi şi îmi pare rău că nu am reuşit să le aducem satisfacţiile pe care ni le doream atât noi, cât şi ei, astfel încât să fi fost la finalul sezonului pe un loc de UEFA Champions League. Am luat decizia de a pleca în urma unei discuţii avute cu patronul Stelei, considerând că este mai bine atât pentru echipă, cât şi pentru mine".

Mediafax

Sursa: Gandul
http://www.gandul.info/sportul/lacatus-a-demisionat-de-la-steaua.html?3941;4397187

Posta un commento