La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 13 ottobre 2008

România a câştigat Olimpiada Balcanică de Informatică


Duminica, 12 Octombrie 2008

România s-a clasat pe locul întâi pe naţiuni la cea de-a 16-a ediţie a Olimpiadei Balcanice de Informatică, desfăşurată în Macedonia, unde a câştigat două medalii de aur, una de argint şi una de bronz.

Medaliile de aur au fost obţinute de Filip-Cristian Buruiană, de la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din Galaţi, şi de Victor Rusu, de la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti. Medalia de argint a fost câştigată de Ciprian-Alexandru Simion, iar cea de bronz de Octavian Alexandru Tandrău, ambii de la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti. Toţi concurenţii români prezenţi la olimpiadă sunt elevi în clasa a XII-a.La concursul din Macedonia, desfăşurat între 2 şi 8 octombrie, au participat peste 40 de concurenţi din zece ţări.
Sursa: NewsIn

Nessun commento:

Posta un commento